پیش درآمد
از مهمترین سفارشهای ائمه شیعه به پیروان خود، فراگیری و انس با قرآن کریم است. اگر گزینه بهتری برای سعادت و خوشبختی شیعیان یافت میشد، حتماً ما را به آن سفارش میکردند. اینکه در روایات میخوانیم امام حسین(ع) دهان معلم قرآن را به خاطر تعلیم سوره حمد به فرزندش پر از دُرّ و گوهر میکند و یا میشنویم تلاوت زیبای امام سجاد(ع) به گونهای بوده است که سقّاها آنقدر به آن جذب میشدند که تمام آب مشکشان چکه چکه خالی میشد و آنها متوجه نمیشدند و نیز اینکه امامرضا(ع) میفرماید: من هر روز 10 جزء از قرآن کریم تلاوت میکنم، همه و همه حکایت از اهمیت تلاوت قرآن کریم دارد.
تأثیر قرآن کریم در قرون طلائی مسلمین بسیار بارز و آشکار است، دانشمندان، ادبا، هنرمندان و عامه مردم تسلط بسیار خوبی روی قرآن داشتهاند، به طور مثال، ابن سینا در 10 سالگی قرآن را حفظ کرده است، حافظ با 14 روایت قرآن را حفظ بوده، سیدبن طاووس از علمای بزرگ شیعه حافظ قرآن بود و ... و این گونه بود که مسلمانان بر صدر تمدن جهانی قرار گرفتند.
امیدواریم با فراگیری، انس و عمل به قرآن کریم بار دیگر شاهد شکوفائی تمدن اسلامی باشیم.
بیشک بهترین و کارآمدترین راه ممکن جهت ایجاد، حفظ و تقویت تمدن اسلامی ، ترویج، گسترش و تعمیق معارف قرآن و عترت در میان دانشجویان است که آموزش یکی از راههای تأمینکننده آن است. این وبلاگ برای همین منظور نکات آموزشی جهت بهتر آموختن علوم قرآنی را در اختیار شما دوستان گرامی قرار میدهد.